Køreskole Vesterbro: Køreskole tæt på Vesterport station

 

 

Vesterport Trafikskole er en ny køreskole i hjertet af København med erfarne kørelærere. Vi er beliggende på Vesterfarimags gade 3, 1 sal, København V. Køreskolen ligger meget centralt i københavn tæt på Vesterport Station. Vi underviser primært på dansk med mulighed for undervisning på andre sprog. Kontakt køreskolen for mere information. Køreskolens speciale er kørekort til kategori B (almindelig bil) med intensivt undervisnings forløb. Det betyder at du har mulighed for at få undervisning hver dag i teori og kørsel fra den dag du starter på køreskolen indtil du har kørekort i hånden. Du har også mulighed for at lave dit eget program uafhængigt af andre elever på køreskolen med alle teori og køretimer så det passer med din kalender.

Køreskole københavn

Køreskole Vesterbro - Vi har høj beståelsesprocent - når du skal have kørekort i København

 

Køreskole Vesterbro – Vesterport Trafikskole tilbyder  intensiv undervisning til almindeligt bil kategori “B” på dansk, engelsk og fransk ombytning af udenlandsk kørekort, trailer (B/E kørekort), generhverv af kørekortet, kontrollerende køreprøve, vejledende helbredsmæssigt test, rutinekørsel, glatbanekurser, samt førstehjælps kurser.

Til teori undervisning kombinerer vi interaktiv pc undervisning og hold undervisning med storskærm. Der er altid en kørelærer tilstede når du  modtager teoriundervisning. Køretimer starter ved Vesterport trafikskole i København ved køreskolen, eller efter aftale med din kørelærer. Vi har tilfredsheds garanti og du betaler kun for den service du er tilfreds med, ellers er det gratis. Læs mere under tilfredsheds garanti og beståelse garanti.

Der er gratis introduktion hver anden mandag og fredag fra kl 16:30 til 17:30 hvor du bagefter kan fortsætte med teoriundervisning fra kl 17:00 til 20:00

Bestil en uforpligtende snak, udfyld formularen nedenfor